Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Overlander introduceert AdBleu Dispenser”

Gepubliceerd op: 25-01-2016


De AdBlue Dispenser is speciaal ontwikkeld voor bedrijven om AdBleu volledig veilig, en zonder tijdverlies te vullen.

Niet meer knoeien en weg met die hoge inkoopkosten en hoge afvalstroom. Werken met AdBlue maakt het volledig veilig om personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s bij te vullen.

De koppeling, welke speciaal is ontwikkeld voor de aansluiting op de personenwagentank  en voldoet aan de ISO 22241 zorgt voor schoon en eenvoudig bijvullen. Daarnaast is de afgiftesnelheid instelbaar en slaat het tankpistool automatisch af wanneer de tank gevuld is. Door de stevige structuur van de trolley is de pomp instaat om voldoende hoeveelheid AdBlue te vervoeren.

Op het scherm wordt duidelijk aangegeven hoeveel liter er is bijgevuld.

Tijdens het navullen wordt de lucht in de tank overgebracht naar de Delphintank, waarbij alle risico’s voor verontreiniging vermeden worden.

De Delphintank heeft een visuele indicator waarmee de hoeveelheid AdBlue constant gecontroleerd kan worden. 

Alle voordelen op een rij:

  • Gesloten systeem (geen last van kristallisatie)
  • Vermijdt lekken en druppen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Veelzijdig innovatief systeem
  • Robuuste trolley
  • Visuele indicator
  • Lagere afvalstroom 

Kortom, een zeer gebruiksvriendelijk systeem.

Tevens biedt Overlander nog meerdere oplossingen voor het snel en vakkundig bijvullen van AdBlue, vraag bij ons naar de mogelijkheden. 

 Bekijk de Video hieronder

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer