Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Omnia zet duurzame stap naar professioneel herstel van campers en caravans”

Gepubliceerd op: 24-10-2013


Omnia zet duurzame stap naar professioneel herstel van campers en caravans. Caravan- en camperherstel is niet iets wat je ‘er naast doet’. Omnia is een netwerk met professionele caravan- en camperherstellers. Professionaliteit kan niet zonder duurzaamheid. Zeker wanneer je voertuigen repareert die doorgaans in de natuur staan.

Duurzaamheid en Omnia zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om dit vorm te geven heeft men voor de  samenwerking met de stichting Duurzaam Repareren gekozen. “Naast de professionaliteit, stellen wij de klant centraal: aldus Roland de Jong, Formulemanager van Omnia. Duurzaam Repareren is niet een branche initiatief, maar een marktinitiatief. En, als je de klant centraal stelt, dan kies je voor een certificering die door de klant gedragen wordt. Het College van de stichting, waarbij ook verzekeraars zijn aangesloten wordt voorgezeten door de ANWB. Dat zijn voor ons belangrijke partijen, het zijn onze klanten”. 

De komende weken zullen alle Omnia-vestigingen onder de loep worden genomen. Aangezien het kampeerseizoen zijn einde nadert, is dit een goed moement om de certificereing ter hand te nemen. Binnenkort prijkt het schildje van Duurzaam Caravan en Camper hersteller, bij de 30 herstellers waaruit dit netwerk bestaat. Om aan te geven dat het vak scahdeherstel voor caravans en campers een vak apart is en zeer scpecialistisch werk wat niet vergelijkbaar is met het traditionel schedeherstel.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer