Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Automotive Trade Show na anderhalve dag al winstgevend”

Gepubliceerd op: 17-04-2014


De derde dag van Automotive Trade Show is volgens beursorganisatoren Dirk Brink en Roel Koek naar verwachting verlopen. “De beurs werd op woensdag goed bezocht en de kwaliteit van de bezoekers was volgens de standhouders hoog. Veel standhouders hebben aangegeven goede zaken te hebben gedaan.” Op de derde dag van de jaarlijks terugkerende beurs, kon een groot aantal beursdeelnemers naar eigen zeggen al een positieve balans opmaken. 

Amy Water Systems BV neemt voor de eerste keer deel aan een automotive aftermarket beurs. Het bedrijf levert waterbehandelingssystemen voor de wasstraatsector, waarbij bronwater de basis is. “In Nederland heb je verschillende soorten water in de grond die ieder een eigen behandeling nodig hebben om het gewenste droogresultaat en een schoon voertuig te krijgen”, aldus directeur Nanne Zuidema. “We hebben veel klanten in de landbouwsector en weten van elk gebied in Nederland wat voor soort bronwater we daar aan zullen treffen.”

In leidingwater zit volgens Zuidema veel kalk. “Onze bronwatersystemen leveren standaard kalkvrij water. Kalkvrij water is belangrijk voor wasstraten; je hebt bijvoorbeeld minder shampoo nodig, het textiel slijt minder snel en de wasstraat blijft veel schoner. Bovendien levert het gebruik van bronwater een aanzienlijke financiële besparing op. Zeker nu de belasting op water enorm is gestegen.”     

Zuidema is tevreden over de zijn deelname aan de beurs. “De kwaliteit van de klanten is enorm goed. We hebben een aantal goede leads en een paar interessante partijen gesproken. We zijn halverwege al dik tevreden over onze beursdeelname. We merken dat de meeste mensen die je spreekt niet stilstaan bij het belang van goed water. Als je het belang van goed water uitlegt, hebben ze begrip voor waterbehandeling. Het belang van schoon water wordt vaak onderschat. Bedrijven investeren in dure wasstraten en bijbehorende producten, maar als het water niet in orde is kun je nog geen goed eindproduct afleveren.”    

Autoflex introduceert RDW kentekenkaart-reader
DMS-leverancier Autoflex introduceert op Automotive Trade Show de RDW kentekenkaart-reader. De kentekenkaart-reader wordt volgens Willem Nijhof aangesloten op de pc met de DMS-software. “Vervolgens wordt de data van de chip van de kaart gelezen en vindt controle plaats op dubbele invoer. Er wordt automatisch nieuwe data ingevuld of ontbrekende data toegevoegd aan het klantenbestand.” Volgens Nijhof is Autoflex niet alleen maar een leverancier van DMS-systemen. “Wij vinden het belangrijk om niet alleen datgene te leveren wat nodig is. We zijn voortdurend op zoek naar toegevoegde waarde en creëren die.” 

VentaVid helpt autobedrijven in online sales
VentaVid helpt autobedrijven in online sales met een gebruiksvriendelijk en uiterst effectief product. Vroeger ging men naar de showroom, tegenwoordig zoekt de klant op internet. Kees Oldenhage, één van de initiatiefnemers van VentaVid, heeft jarenlange ervaring als autoverkoper en weet hoe belangrijk het is om online de zaken op orde te hebben. “Oriëntatie van de consument is grotendeels online geworden, waardoor het aantal showroombezoeken daalt. Een lead is schaars, kostbaar en moet met beide handen aangegrepen worden. Dat een gebruikte auto goed op internet gepresenteerd moet worden weten we inmiddels. Het is nu van belang hoe we met een online reactie omgaan.”

VentaVid sluit hier volgens Oldenhage op aan. “Met de VentaVid App maak je als verkoper gemakkelijk en snel een persoonlijke videoboodschap, waarin je de auto presenteert aan de potentiële klant. VentaVid helpt het autobedrijf bij belangrijke onderdelen van het beïnvloedings- en koopproces van de consument. Bijvoorbeeld door een onderscheidende presentatie als antwoord op een lead. Daarmee presenteert de verkoper het product in geheel eigen stijl in de woonkamer van de klant. Met een persoonlijke videopresentatie legt het autobedrijf de nadruk op persoonlijk contact. Gebruik van videomarketing verbetert de dienstverlening van het autobedrijf en leidt tot hogere conversie.”

Automotive Trade Show is nog open op donderdag 17 april van 12.00 tot 21.00 uur.

Bekijk foto’s van de beurs op Facebook en volg ons op Twitter.

 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer