Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

“Automotive Trade Show 2014” - Vakbeurs biedt grote kansen voor de Automotive branche

Gepubliceerd op: 09-04-2013


Met het wegvallen van de AutovakRai ziet Dirk Brink, in de branche bekend als organisator van de schadevakbeurs “Crash” Jaarbeurs Utrecht, kansen eindelijk een vakbeurs voor de Benelux te organiseren met een internationaal karakter. Dirk Brink is van mening en zegt altijd geroepen te hebben dat er beslist plaats is voor een Benelux vakbeurs met een internationaal karakter maar dan wel alleen met importeurs, fabrikanten, organisaties met landelijke dekking etcetera. en de gehele automotive branche als deelnemer. Gewoon iedereen vertegenwoordigd, alle segmenten bij elkaar.

Na peilingen in de markt blijkt dat er steeds meer behoefte is aan een internationaal georiënteerde vakbeurs voor de gehele automotivebranche. “Importeurs en fabrikanten uit de sector laten mij weten dat ze maar één ding willen, zoals het vroeger was, de hele branche bij elkaar”, zegt Dirk Brink. Leveranciers van werkplaatsinrichting, equipment, onderdelen, accessoires, carwash, tankstations, schade- en carrosserie, bandenspecialisten, trucks & trailer etcetera. noem maar op, allemaal vertegenwoordigd op één Benelux vakbeurs. Extra toevoeging aan de vakbeurs is het internationale karakter door ook fabrikanten uit andere landen uit te nodigen deel te nemen op ons “Inter-plaza” om afzetmogelijkheden te realiseren voor de Benelux. En dat in een betaalbaar all-inclusive concept.

De huidige automotive beurzen zijn populair met hoofdzakelijk grossiers als standhouder en voor de regio Noord, Zuid en Oost Nederland uitstekend te bezoeken. Op “Automotive Trade Show 2014” zijn juist geen grossiers vertegenwoordigd. Juist daar brengen wij met “Automotive Trade Show 2014” dus verandering in. Dit geldt ook voor de bezoekers. Gericht uitnodigen, directeuren, eigenaren, beslissingsbevoegden en grossiers zijn belangrijke bezoekers die we persoonlijk gaan benaderen. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Als fabrikant en/of importeur zoek je afzet. Wij brengen onze standhouders daarom direct in contact met de beslisser/eindverbruiker. Direct zaken doen maar leveren via de grossier.

Samenwerking met Roel Koek
“Automotive Trade Show 2014” biedt echter nog meer. Dirk Brink heeft een medeorganisator gevonden in Roel Koek. Een goede bekende uit de automotivebranche die zich tevens gaat richten op beleving tijdens en rondom de nieuwe vakbeurs. Veel aandacht zal worden besteedt aan beleving en innovatie tijdens de beursdagen door middel van workshops en seminars. Welke kans biedt “Duurzaam repareren”, waarom aansluiten bij een keten of een formule, waarom en wat is het nut ervan, krachten bundelen, automatisering, social media, wat kan ik er mee etcetera. Kortom, het opdoen van kennis staat hoog in het vaandel. Bezoekers aan de beurs wordt mogelijkheden geboden zich tijdens seminars en meetings te oriënteren voor een betere en zekere toekomst… “Automotive Trade Show 2014” is de katalysator waarbij leverancier en klant met elkaar in contact worden gebracht.

Jaarbeurs Utrecht
Waarom Jaarbeurs Utrecht? Dirk Brink: "Voor mij natuurlijk bekend terrein maar vooral belangrijk is de samenwerking. Alles is namelijk mogelijk bij Jaarbeurs Utrecht. Geen moeilijk gedoe maar meedenken met de behoefte van de organisator maar vooral voor deelnemende bedrijven. En niet onbelangrijk centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer maar ook met de auto. Parkeren bijna naast de deur. Vanuit elke uithoek in de Benelux binnen 2 uur op locatie. Wat wil je nog meer".

De gehele branche vertegenwoordigd op één Automotivevakbeurs. Meer heeft u niet nodig.
“Automotive Trade Show 2014” vindt plaats op 14 - 15 - 16 en 17 april 2014 in Jaarbeurs Utrecht.

Informatie: info@automotivetradeshow.eu

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer